Virtuel orienteringsaften på Herlev gymnasium og HF mandag den 18. januar

Kære elever og forældre på Lindehøjskolen

Kom til virtuel orienteringsaften eller åbent hus på Herlev Gymnasium og HF. Det sker mandag den 18/1 2021 fra kl. 19.30 – 21.00. FINDhg1 adressen/linket på vores hjemmeside https://www.herlev-gym.dk/kommende-elev/orienteringsaften/, hvor du også finder yderligere informationer om arrangementet samt få oplyst hvordan du rent teknisk kan være med.

Vi vil fortælle om de uddannelser som vi tilbyder, der vil være chatrooms hvor man kan stille specifikke spørgsmål, Rektors velkomst, lidt musikunderholdning, virtuel rundvisning på skolen samt en interaktiv præsentation, hvor du selv kan bevæge dig rundt og udforske forskellige dele af skolen og dens liv.

Hvis der er spørgsmål som du eller dine forældre ikke fik svar på er I også velkomne til at stille jeres spørgsmål telefonisk.

Jan Vistisen

Herlev Gymnasium og HF